Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Dan opštine Ulcinj: Ulaganje u gradnju hotela visoke kategorije doprinijeće zapošljavanju građana Ulcinja

Objavljeno: 06.04.2018. 21:01 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je građankama i građanima Ulcinja u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine.

„Razvojna perspektiva vašeg grada ohrabruje, ali nas i obavezuje na odgovoran pristup sa ciljem brze i održive valorizacije potencijala vašeg grada, i domaćinskog odnosa u rješavanju infrastrukturnih pitanja. Zavidna turistička tradicija Ulcinja umnogome predstavlja pouzdanu osnovu za dalje snaženje privrede i privlačenje investitora sa potencijalom. Ulaganje u gradnju hotela visoke kategorije obogatiće turističku ponudu grada, i doprinijeti zapošljavanju građana Ulcinja“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković izražava uvjerenje da jedino uz odgovorno i strateško planiranje, i jasnu viziju, zajednički možemo obezbijediti novi kvalitet života za sve stanovnike najjužnijeg primorskog grada.

„Na taj način još snažnije ćemo integrisati Ulcinj i Crnu Goru u evropski sistem vrijednosti, i evropski kvalitet života. Na tom putu, u Vladi Crne Gore imate posvećenog partnera“ – naveo je predsjednik Vlade Duško Marković u čestitki građankama i građanima Ulcinja.

Premijer zaključuje čestitku željom da u narednom periodu svjedočimo pozitivnim rezultatima rada lokalne samouprave, koja će biti u službi građana i na zadataku daljeg razvoja Ulcinja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?