Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao košarkašima Budućnost Volija: Vaš istorijski uspjeh putokaz je cijelom crnogorskom društvu kako se željom, radom i timski postaje dio evropske elite

Objavljeno: 15.04.2018. 05:19 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je Košarkaškom klubu Budućnost VOLI večerašnju pobjedu u playoffu i osvajanje ovogodišnje ABA lige.

„Titula regionalnog prvaka u okviru prestižne ABA lige, uspjeh je kojim se ponosi cijela Crna Gora, i koju punog srca slavi svaki pojedinac. Uvjeren sam i da je evropska košarka danas bogatija ne samo za ime naše Budućnosti, već i za cijelu generaciju košarkaša, čija imena zaslužuju poštovanje nacije! Pokazali ste kako se srcem i znanjem bori i pobjeđuje za svoj grad, i za svoju zemlju. Vaš istorijski uspjeh putokaz je cijelom crnogorskom društvu kako se željom, radom i timski postaje dio evropske elite“ – navodi se u čestitki premijera Markovića.

Predsjednik Vlade dalje navodi da u ime Vlade i u lično ime sa ponosom čestit uspjeh koji smo čekali više od jedne decenije.

„Uvjeren sam da će pehar koji ste osvojili biti svjetionik i snažan motiv budućim generacijama naših sportista“ – navodi predsjednik Vlade Duško Marković u čestitki košarkašima Budućnost Volija.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

SUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?