Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković glasao: vjerujem da će izbori proteći u demokratskoj i slobodnoj atmosferi

Objavljeno: 15.04.2018. 16:16 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Duško Marković izjavio je jutros u Podgorici da vjeruje da će današnje glasanje na predsjedničkim izborima proteći u demokratskoj i slobodnoj atmosferi i u dobroj organizaciji i da ćemo na taj način izabrati predsjednika koji će imati puni demokratski kapacitet da obezbijedi Crnoj Gori nastavak evropskih i vrijednosti i razvoj i prosperitet države u cjelini.

„Želim da iskoristim ovu priluju da kažem i to da je kampanja bila izuzetno korektna, rekao bih nikada sa tako visokom političkom kulturom i dijalogom bez obzira na to što su suparnici bili žestoki u svom pristupu. Ali visok nivo političke kulture i dijaloga – to je jedan važan momenat kojim Crna Gora potvrđuje svoju demokratsku sposobnost i održivost svog političkog sistema. Dakle, građanima želim sve najbolje danas, želim dobru atmosferu i naravni rezultate koji će potvrditi njihove interese koji se tiču budućnosti“ – rekao je predsjednik Marković jutros u Podgorici nakon što je glasao na predsjedničkim izborima.



SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?