Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković: Pozivam sve one koji mogu doprinijeti evropskom opredjeljenju naše zemlje, da djelujemo zajednički i u interesu građana i Države

Objavljeno: 25.04.2018. 20:18 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

Predsjednik Vlade Duško Marković je odgovarajući na poslaničko pitanje poslanika Mića Orlandiću u okviru Premijerskog sata, naglasio da se proces evropskih integracija ne tiče samo Vlade i koalicije koja je konstituiše, već svih snaga u crnogorskom društvu. 

„Stoga ukazujem i na potrebu povratka opozicije institucionalnom djelovanju, kako bismo unaprijedili izborni okvir u skladu sa onim što je konstatovano i u ovom Izvještaju. Takođe, pozivam organizacije nevladinog i civilnog sektora da podršku za zajednički i konstruktivan rad ne traže na drugim adresama pored ovih legitimnih i domaćih“ – naglasio je premijer Marković, poručivši da su vrata njegovog Kabineta i Vlade uvijek otvorena i za njih, i za zainteresovane pojedince, ali i za sve građane. 

Integralni tekst pitanja Mića Orlandića, predsjednika Kluba poslanika SD i LP i odgovora predsjednika Markovića možete preuzeti ovdje.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?