Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policija preduzima intenzivne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela u kojem je povredu od vatrenog oružja zadobila novinarka O.L.

Objavljeno: 09.05.2018. 04:51 Autor: MUP
Večeras oko 21,00 čas došlo je do upotrebe vatrenog oružja u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici u kojem je povredu zadobila novinarka O.L.

Policija je, odmah po prijavi, preduzela mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja.

O.L. je transportovana u medicinsku ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći. U događaju je zadobila prostrelnu ranu u predjelu desne potkoljenice.

Na licu mjesta se vrši uviđaj. Izvršena je blokada grada i vrše se pojačane kontrole. Policijski službenici izuzimaju snimke sa video nadzora u blizini lica mjesta izvršenja krivičnog djela. U toku su kriminalistička obrada i druge policijsko – tužilačke aktivnosti koje se preduzimaju radi identifikovanja lica koje je izvršilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja.

Uprava policije osuđuje ovo krivično djelo učinjeno na štetu novinarke i preduzeće sve zakonom propisane mjere i radnje, u koordinaciji sa tužilaštvom, kako bi ovaj događaj u potpunosti bio rasvijetljen.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?