Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Ramazanski bajram: Crna Gora je jedinstven primjer u Evropi odgovornog odnosa manjinskih naroda prema Državi

Objavljeno: 15.06.2018. 00:21 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime poglavaru Islamske zajednice u Crnoj Gori, reisu Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.

„Crna Gora svoju civilizacijsku perspektivu već odavno izgrađuje na afirmaciji multinacionalne i multivjerske harmonije kao jedne od temeljnih vrijednosti crnogorskog društva. Upravo iz tog razloga naša zemlja jeste jedinstven primjer, ne samo u našem regionu već i u Evropi, gdje manjinski narodi imaju tako odgovoran odnos prema Državi“ – navodi se u čestitki.

Predsjednik Marković izražava uvjerenje da bajramska atmosfera toplinom i svjetlošću dodatno osnažuje spremnost da misli i djela budu posvećena ukupnom dobru i uzvišenim vrijednostima ovog velikog praznika.

„U želji da predstojeće blage dane provedete u krugu porodice, prijatelja i komšija, ispunjeni osjećajem poštovanja, praštanja i uzajamne povezanosti, čestitam Ramazanski bajram“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj poglavaru Islamske zajednice u Crnoj Gori, reisu Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjeroispovijesti.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?