Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade primio predsjednika Opštine Berane: Marković i Šćekić saglasni da treba bez rezervi i podozrenja zajednički raditi na razvoju i valorizaciji resursa Berana

Objavljeno: 20.07.2018. 19:15 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

      

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić saglasili su se da Vlada i Opština vide prostor za zajedničko i usaglašeno djelovanje bez rezervi podozrenja, na temama razvoja i valorizacije resursa sa ciljem podizanja kvaliteta života i životnog standarda građana.

Čestitajući građanima Berana sjutrašnji Dan opštine Premijer je ponovio odlučnost i posvećenost Vlade ukupnom napretku Sjevernog regiona. Sa tim ciljem je planirano formiranje posebnog fonda za razvoj Sjevera koji bi trebalo da ubrza razvoj – najavio je ovom prilikom premijer Marković u razgovoru sa predsjednikom Opštine Berane.

Zaključeno je da je potrebno uložiti dodatne napore kako bi nadležne službe pravovremeno izvršavale svoje obaveze koje se tiču izgradnje infrastrukture.

Predsjednik opštine Berane se zahvalio predsjedniku Vlade na prijemu ocijenivši kao dobru praksu odluku Premijera da se redovno sastaje sa čelnicima lokalnih samouprava.

Sastanku su prisustvovali i direktor Agencije za izgradnju Berana Miro Vešović i savjetnik predsjednika opštine za ekonomski razvoj Darko Stojanović.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?