Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković čestitao Dan opštine Petnjica: Realizacijom važnih projekata Vlada pokazala svoj odnos prema jednoj od najmlađih opština

Objavljeno: 03.08.2018. 14:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
„Zadovoljstvo mi je što sam već u prvoj godini mandata ove Vlade imao priliku da zajedno sa vama svjedočim realizaciji važnih infrastrukturnih projekata na teritoriji opštine Petnjica: otvaranju nove administrativne zgrade Opštine i završetku prve faze puta Berane – Petnjica. Upravo ovim projektima Vlada je pokazala svoj odnos brige i podrške prema jednoj od najmlađih opština“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića građanima Petnjice, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu povodom Dana opštine – 4. avgusta. 

Predsjednik Marković je, u čestitki upućenoj Samiru Agoviću, predsjedniku Opštine i Mehmedu Adroviću, predsjedniku Skupštine opštine, podsjetio da su u protekloj godini, koja je bila posebno važna i za Petnjicu i za cijelu Crnu Goru, ukupni napori krunisani članstvom u NATO-u i ostvarenjem ekonomskog rasta od 4,4 odsto koji je jedan od najvećih u Evropi. 

„Nastavljajući putem ukupnog društvenog napretka sa nadovezujućim ekonomskim rastom od 4,5 odsto u prvom kvartalu ove godine, Vlada Crne Gore ostaje posvećena ravnomjernom regionalnom razvoju, uz izgradnju infrastrukture i valorizaciju izdašnih prirodnih potencijala Sjevera. Stoga sam uvjeren da Petnjica i Bihorski kraj u više nego podsticajnom ambijentu dočekuju dinamičniji i sadržajniji razvoj kojem ćemo zajednički doprinositi“, zaključio je predsjednik Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?