Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Predsjednik Marković čestitao Dan opštine Plužine: Uvjeren sam da će domaćini Pivskog kraja iskoristiti prednosti Vladine podrške

Datum objave 03.08.2018 18:00 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković je, u ime Vlade i u svoje ime, čestitao građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Plužina Dan opštine – 4. avgust.

„Ovogodišnji Dan Opštine Plužine dočekujemo u ambijentu ekonomskog rasta, kao država članica NATO-a, na stabilnom putu ka članstvu u Evropskoj uniji. Sve naše aktivnosti na međunarodnom planu pomažu nam da održimo zemlju sigurnom, da privučemo investicije i unaprijedimo poslovni ambijent“, navodi se u čestitki upućenoj predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću i predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću.

Naglašavajući da potencijali kojima je priroda nesebično obdarila plužinski kraj u narednom periodu treba da budu stavljeni u službu razvoja i većeg zapošljavanja, kao preduslova daljeg ukupnog društvenog napretka, Premijer je izrazio uvjerenje da će povećanje agrobudžeta za 26,8 odsto u odnosu na 2017. godinu doprinijeti i povećanju poljoprivredne proizvodnje, te da će domaćini Pivskog kraja iskoristiti prednosti i ove Vladine podrške.

„Partnerstvo Vlade, koje je pruženo svim lokalnim samoupravama, biće dodatni podstrek da zajednički doprinosimo boljem kvalitetu života građana Plužina, ali i svih u Crnoj Gori“, poručio je predsjednik Marković u čestitki.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE