Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković uputio telegram saučešća porodici Džona Mekejna: Hrabrost i mudrost iskrenog prijatelja Crne Gore bile su nam inspiracija

Objavljeno: 26.08.2018. 20:01 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković izrazio je u ime Vlade, građana i u svoje ime saučešće porodici američkog senatora Džona Mekejna.

„Povodom smrti vašeg supruga i oca, senatora Džona Mekejna, u ime Vlade Crne Gore, građana i svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća i dubokog poštovanja za heroja, političara i čovjeka koji je obilježio cijelu jednu demokratsku i razvojnu epohu SAD i svijeta. Senatorova hrabrost i mudrost bila je inspiracija i za Crnu Goru i veliki glas podrške u u periodu u kojem smo ostvarivali demokratski napredak krunisan NATO članstvom, u čemu nam je snažno i nesebično pomogao. Senator Džon Mekejn je bio prije svega iskreni prijatelj Crne Gore na čemu ćemo mu zauvijek biti zahvalni“ – navodi se u telegramu saučešća.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?