Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković ponovo nenajavljeno na gradilištu „Kolašin 1600“: kritrike urodile plodom, sada radovi dobro napreduju

Objavljeno: 28.08.2018. 20:51 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Duško Marković danas je ponovo nenajavljeno obišao gradilište turističkog rizorta „Kolašin 1600“ i iskazao zadovoljstvo kako radovi sada napreduju nakon kritika koje je izrekao prilikom prethodne iznenadne posjete ovom gradilištu, 18. juna.

„Poslije sedamdeset dana sam na istom mjestu. Tada smo bili u prilici da konstatujemo da radovi nijesu imali zadovoljavajuću dinamiku, da se dosta kasnilo u odnosu na potpisani ugovor. Danas sa zadovoljstvom mogu da kažem da radovi dobro napreduju, da imamo dobru dinamiku i da su izvođači angažovani na ovom lokalitetu, da odgovorno i savjesno rade kako bi radovi bili dovedeni do kraja. Dakle, i kompanije Tošković, Tehnoput i konzorcijum Doppelmayr i Novi Volvoks su u punom angažmanu sa zadovoljavajućim brojem radnika i ozbiljnom mehanizacijom i rekao bih da sada stvari idu u dobrom pravcu. Naravno, ovo zadovoljstvo je samo danas. Mi ćemo preko Direkcije i nadležnog ministarstva i neposredno ja sa svojim Kabinetom i u budućnosti pratiti kako stvari napreduju“ – rekao je predsjednik Marković na lokaciji turističkog rizorta „Kolašin 1600“.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Premijer je iskazao posebno zadovoljstvo lokacijom rekavši da će na tom mjestu u budućnosti postojati ozbiljna zimska i ljetnja turistička ponuda.

„Vjerujem da ćemo brzo stvoriti pretpostavke da spojimo skijališta 'Kolašin 1450' sa skijalištem 'Kolašin 1600' i dobiti mnogo veći potencijal. Ovdje smo potpisali ugovor o zakupu sa investitorom koji će baš ovdje na ovoj lokaciji graditi hotele i apartmane i vjerujem da Kolašin i Crna Gora dobijaju jedan novi sadržaj koji će doprinijeti ne samo razvoju našeg turizma nego i cijeloj crnogorskoj ekonomiji“ – rekao je premijer Duško Marković.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE










Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?