Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković na sastanku sa rukovodstvom Prijestonice i turističkim i poljoprivrednim poslenicima sa Njeguša: Vlada će pomagati dalji razvoj i valorizaciju bogatih potencijala njeguškog kraja

Objavljeno: 01.09.2018. 19:45 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas novi put Cetinje – Njeguši i ocijenio da je logično da se na taj put nadoveže i rekonstrukcija atraktivnog starog puta Njeguši – Trojica niz Kotorske strane, uz očuvanje njegove istorijske i ambijentalne prepoznatljivosti.

„To će Njeguše i Cetinje povezati sa Bokom Kotorskom i Crnogorskim primorjem, i obezbijediti punu valorizaciju kulturnog, turističkog i poljoprivrednog potencijala ovog kraja“ – rekao je premijer na sastanku sa rukovodstvom Prijestonice i turističkim i poljoprivrednim poslenicima sa Njeguša.




Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade je informisao sagovornike o brojnim razvojnim projektima koji se realizuju širom Crne Gore. „Već i na Cetinju i svuda u Crnoj Gori svjedočimo novim i kapitalnim infrastrukturnim projektima koji crnogorsku ekonomiju razvijaju po visokoj stopi rasta, a našu zemlju čine investiciono poželjnom destinacijom“ – rekao je premijer Duško Marković.

Govoreći o budućem razvoju Prijestonice i cetinjskog kraja predsjednik Vlade je zatražio od lokalnog rukovodstva konkretne projekte rekavši da novca ima dovoljno.

Premijer je inicirao adaptaciju stare njeguške škole, i najavio finansijsku pomoć Vlade tom projektu, o kojem treba da se stara Prijestonica.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

„Stara njeguška škola je prepoznatljiv amblem Njeguša, i ona zaslužuje našu zajedničku brigu“ – ocijenio je predsjednik Vlade.

Premijer Duško Marković je posjetio i manifestaciju Njeguška trpeza.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE





Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?