Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade čestitao Nikšićanima Dan oslobođenja: uspješni projekti na državnom i lokalnom nivou garancija su daljeg napretka

Objavljeno: 17.09.2018. 18:28 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu
    
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je građanima i rukovodstvu Nikšića Dan opštine – Dan oslobođenja grada – 18. septembar ocijenivši da su uspješni projekti na državnom i lokalnom nivou garancija daljeg napretka nikšićke opštine i boljeg života građana.

„Ove godine Dan oslobođenja dočekujete u mnogo boljim okolnostima nego ranijih godina. Zahvaljujući predanom radu i strateškom pristupu lokalne uprave Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi i kroz koji se samo prolazi. Sve čestitke za ono što radite. To ne samo da jača Nikšić nego i pospješuje državnu ekonomsku politiku“ – rekao je premijer Marković predsjedniku Opštine Nikšić Veselinu Grboviću.

Na sastanku je zaključeno da brojni realizovani projekti ili projekti čija je realizacija u toku ili u planu, poput obnove lokalne infrastrukture, gradnje energane, doma za stare, zapadne tribine Gradskog stadiona, obnove Dvorca kralja Nikole, uz vidljivu pojačanu aktivnost u izgradnji i državne razvojne projekte iz oblasti saobraćaja, poljoprivrede i energetike, predstavljaju garanciju za dalje unapređenje perspektive nikšićke opštine i podizanje standarda i kvaliteta života građana.

Sastanku je prisustvovala i sekretarka Sekretarijata za finansije opštine Nikšić Sanija Fatić.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?