Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Dan rudara Crne Gore: vi ste snažna uzdanica privrede i energetske stabilnosti države, vaše časno zanimanje je za najdublje poštovanje

Objavljeno: 23.09.2018. 15:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je crnogorskim rudarima u ime Vlade i u svoje ime Dan rudara Crne Gore.

„Dan rudara je uvijek prilika da se podsjetimo da je rudarsko zanimanje jedno od najtežih i najrizičnijih, ali ono u isto vrijeme predstavlja častan poziv koji pobuđuje najdublje poštovanje društva i zajednice. Tim prije što su crnogorski rudari snažna uzdanica i privrede, i energetske stabilnosti naše zemlje“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković je poručio rudarima da Vlada, u partnerskim odnosima sa investitorima, realizuje razvojne politike i najbolje modele korišćenja prirodnih bogatstava Crne Gore, jer ona nijesu data jednom za svagda.

„Pored toga, činimo sve da i sami rudari rade u bezbjednijem i povoljnijem ambijentu. Upravo opredjeljenje prema održivom razvoju, ciljeve našeg ekonomskog rasta usmjerava u pravcu podizanja kvaliteta života svakog građanina i porodice, čemu smo snažno posvećeni“ – poručio je crnogorskim rudarima povodom njihovog praznika predsjednik Vlade Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?