Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade čestitao građanima Rožaja Dan opštine: Vaš grad predstavlja paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj CG

Objavljeno: 29.09.2018. 15:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima, odbornicima i rukovodstvu opštine Rožaje 30. septembar – Dan opštine.

„I ovo je prilika kad treba podsjetiti da je Rožaje dalo neizbrisiv pečat obnovi crnogorske nezavisnosti, ostajući snažno uporište državnih prioriteta, i njene evroatlantske orijentacije. Vaš grad predstavlja i paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj Crnoj Gori“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Predsjednik Marković je ocijenio da je u implementaciji razvojnih politika rožajska opština našla svoje mjesto kroz ulaganja u saobraćajnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu, kao i kroz započeti projekat valorizacije turističkih potencijala planine Hajle, što je samo dio snažnih mjera za intenzivni razvoj Sjevera. 

„Vladina ekonomska politika dobija potvrdu kredibilnosti sa relevantnih adresa, a trend ekonomskog rasta njenu razvojnu komponentu ocjenjuje uspješnom. Nema sumnje da će u vremenu pred nama Rožaje sa svojim bogatim resursima imati svoje mjesto u agendi ove Vlade - da Sjever bude bogatiji i region poželjan za život i rad“ – poručio je u čestitki predsjednik Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?