Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Potpredsjednik Vlade Rafet Husović primio novoimenovanog koordinatora TIKA-e za Crnu Goru Envera Resulogularija

Potpredsjednik Vlade Rafet Husović primio novoimenovanog koordinatora TIKA-e za Crnu Goru Envera Resulogularija
Datum objave 12.10.2018 11:15 | Autor Kabinet potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj

Ispis Štampaj stranicu


Služba za odnose s javnošćuPotpredsjednik Vlade Rafet Husović sastao se danas sa novoimenovanim koordinatorim turske Agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju TIKA u Crnoj Gori Enverom Resulogularijem.

Potpredsjednik Husović se zahvalio koordinatoru Resulogulariju na posjeti i poželio dobrodošlicu u Crnoj Gori kao i uspjeh u radu.

„Dobra saradnja sa TIKA-om svih ovih godina je veoma doprinijela izuzetno dobrim odnosima Crne Gore i Turske. Vaše prisustvo u projektima u više oblasti, posebno u prosvjeti i zdravstvu, kao i u svim sredinama u Crnoj Gori dopinijelo je razbijanju određenih stereotipa koji su postojali na ovom području“ – kazao je Husović.

Potpredsjednik Husović je iskazao posebnu zainteresovanost da se u okvirima mogućnosti posebna pažnja TIKE usmjeri prema sjeveru naše države i istakao spremnost za saradnjom u svim projektima koje TIKA planira u narednom periodu.

Koordinator Resulogulari se zahvalio na toploj dobrodošlici i iskazao spremnost da se postojeća dobra saradnja nastavi.

Resulogulari je upoznao potpredsjednika Husovića sa sprovedenim i tekućim aktivnostima, kao i sa planovima TIKE za narednu godinu.

Kabinet potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj