Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković obišao gradilišta u Kolašinu i Mojkovcu: Ne kritikujem, već pozdravljam napore i postignuti rezultat

Objavljeno: 17.10.2018. 22:05 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

FOTO: Kolašin - Predsjednik Vlade Duško Marković obišao gradilište skijališta "Kolašin 1600" (75,9 MB)


Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

Predsjednik Vlade Duško Marković je danas, u okviru redovnog praćenja realizacije razvojnih projekata na sjeveru Crne Gore, obišao gradilište skijališta „Kolašin 1600“ i Žarski u Mojkovcu, koji su dio prostornog plana posebne namjene „Bjelasica i Komovi”, za čiji razvoj je do 2020. godine planirano da se utroši cirka 60 miliona eura.

Premijer je ocijenio da se radovi odvijaju pojačanom dinamikom, što je u više navrata izričito zahtijevao od Direkcije za javne radove i izvođača, i pozdravio uložene napore i vidljive rezultate.

Uvjerivši se da je završena glavnina radova na ski centru „Kolašin 1600“, uključujući i skoro kilometar puta do skijališta, predsjednik Marković je poručio: „Zato danas ne kritikujem, već pozdravljam napore i postignuti rezultat“.


Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

Izražavajući zadovoljstvo rezultatima radova na lokalitetu Žarski, Premijer je naglasio: „Do kraja godine raspisaćemo tendere za žičaru, objekat na skijalištu i transfer stanicu u mojkovačkoj dijelu Bjelasice, a to je oko 13 miliona eura investicije“, i dodao da postoje realni izgledi da će se ovaj ski centar otvoriti u roku koji je planiran kroz programske aktivnosti ove Vlade.

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE






Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?