Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Kotorankama i Kotoranima Dan opštine: istrajaćemo na stvaranju još boljih uslova za nove strane investicije u Bokokotorskom zalivu

Objavljeno: 20.11.2018. 20:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Kotorankama i Kotoranima Dan opštine.

„Ovogodišnji praznik Opštine dočekujemo uoči obilježavanja dvije godine rada 41. Vlade Crne Gore. Istorijski rezultati koje smo postigli na vanjskopolitičkom planu, u prvom redu članstvo u NATO-u, i unutrašnjem planu kroz kontinuirani ekonomski rast, markantni su pokazatelji uspješnosti naše razvojne vizije. Ohrabreni ostvarenim, a vođeni odlučnošću da u svakodnevnom radu doprinosimo unapređenju životnog standarda, Kapitalni budžet za narednu godinu biće snažno usmjeren na unapređenje infrasturkture koja će značiti bolji kvalitet života za sve građane širom Crne Gore“ – navodi premijer u čestitki.

Predsjednik Vlade je poručio građanima Kotora da Vlada realizuje svoja programska opredjeljenja i da će svi državni organi posvećeno raditi na stvaranju uslova za realizaciju projekata saobraćajne i sportske infrastrukture, na projektu vodosnabdjevanja i drugim pitanjima koja opterećuju svakodnevicu građana Kotora.

„Uvjeren sam da ćemo istrajati i na potrebi da u ovom mandatu stvorimo još bolje uslove za nove strane investicije u Bokokotorskom zalivu. U takvom ambijentu, a sa ojačanom infrastrukturom, Kotor ćemo zasigurno učiniti boljim mjestom za život i rad“ – navodi se u čestitki premijera Duška Markovića upućenoj Kotorankama i Kotoranima povodom sjutrašnjeg Dana opštine.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?