Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika

 
Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika koji savjesno i odgovorno obavljaju svoje dužnosti po pravilima službe i u interesu građana Crne Gore, saopštio je potpredsjednik Vlade Zoran Pažin prilikom susreta sa Rašom Zindovićem, službenikom ZIKS-a čiji su automobil i fasada zgrade u kojoj živi oštećeni u eksploziji 6. novembra ove godine. 

Potpredsjednik Pažin je čestitao Zindoviću na visokoj profesionalnosti i posvećenom radu na obavljanju radnih zadataka, naglašavajući da državni službenici poput njega daju presudan doprinos izgradnji pravednog i bezbjednog društva u Crnoj Gori.

Saopštio je da je Vlada opredijelila odgovarajuća sredstva u cilju nadoknade materijalne štete koju je Zindović pretrpio prilikom napada na njegovu imovinu.

Potpredsjednik je takođe pohvalio brzu reakciju policije, koja je istog dana rasvijetlila ovaj slučaj i lišila slobode L.Đ. iz Danilovgrada za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog krivičnog djela.

Službenik Rašo Zindović zaposlen je u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija od 2008. godine. U toku dosadašnjeg radnog angažmana ostvario je izuzetne rezultate u radu i prema svim paramentima koji su relevantni za ocjenjivanje državnog službenika Zindović je dobijao odlične ocjene.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE ZA POLITIČKI SISTEM, UNUTRAŠNJU I VANJSKU POLITIKU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?