Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ulaganje u mlade je naša najbolja investicija

Objavljeno: 07.12.2018. 19:38 Autor: Ministarstvo sporta

Ministar sporta Nikola Janović otvorio je danas renovirane sportske terene u okviru Srednje elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić”, što je još jedan uspješno realizovan projekat koji je finansiralo Ministarstvo sporta.

''Sa zadovoljstvom ističem da smo dostigli cifru od 22 finansirana projekta izgradnje i sanacije sala i terena jer smo nedavno odlučili da do kraja godine podržimo još dvije škole'', kazao je ministar Janović.

Renovirane terene će koristiti 3.000 učenika srednjih stručnih škola „Vaso Aligrudić”, „Spasoje Raspopović” i „Ing. Marko Radević”, a biće na raspolaganju i učenicima i studentima iz obližnjeg studentskog doma, kao i ostalim građanima koji žive u blizini jer su tereni otvoreni za sve. 

Ministarstvo sporta

„Ulaganjem u sportske terene i sale, kao i kroz otvaranje omladinskih klubova u školama, Vlada i Ministarstvo sporta nastavljaju da ispunjavaju obećanja koja se tiču poboljšanja uslova za bavljenje sportom i stvaranja novih mogućnosti za mlade, jer, ulaganje u mlade je naša najbolja investicija”, istakao je ministar. 

Pored ministra Janovića, na otvaranju renoviranih sportskih terena prisutnima su se obratili i direktor Srednje elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić” Veselin Pićurić i generalni direktor Direktorata za srednje obrazovanje Ministarstva prosvjete Veljko Tomić.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?