Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Danilovgrad: značajnim projektima za bolji život građana poseban doprinos daju Vladine politike

Objavljeno: 08.12.2018. 22:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu Dan opštine – 9. decembar.

„Opština Danilovgrad i ovogodišnji praznik obilježava u znaku realizacije značajnih projekta za kvalitetniji život svojih građana. Nedavno su završeni milionski vrijedni radovi na rekonstrukciji mosta 'Radovan Pavićević' u samom gradskom centru, počinje rekonstrukcija magistralnog puta od Podgorice do Danilovgrada u dionici Rogami – Spuž, radi se na podizanju kvaliteta lokalnih puteva, ukupne komunalne i društvene infrastrukture, ali i unapređuju uslovi života u mnogim drugim segmentima. Izgradnjom modernog bulevara prema Podgorici, vrijednog više od 25 miliona eura, otvoriće se nova razvojna perspektiva vaše opštine – navodi se u čestitki predsjednika Vlade upućenoj predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću.

Premijer u čestitki podsjeća da razvoju Danilovgrada svakako poseban pečat daju i uspješne politike Vlade usmjerene ka lokalnim zajednicama.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?