Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Janović primio Vukčevića: Uz zahtjevan posao i svjetsko zlato u borilačkoj vještini

Janović primio Vukčevića: Uz zahtjevan posao i svjetsko zlato u borilačkoj vještini
Datum objave 11.12.2018 13:15 | Autor Ministarstvo sporta | Izvor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Ministar sporta Nikola Janović upriličio je prijem za Dejana Vukčevića, ju-jitsu reprezentativca i pripadnika elitne jedinice crnogorske policije, osvajača zlatne medalje na nedavno održanom prvenstvu svijeta za seniore u Malmeu u Švedskoj.

Ovom prilikom Janović je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što je Dejan Vukčević danas njegov gost, jer, osim što je veliki sportista koji iznova potvrđuje najbolje rezultate na svjetskoj sceni, on se, kao pripadnik elitne jedinice crnogorske policije, bavi i jako zahtjevnim i rizičnim poslom. Dejan je, kako je istakao ministar Janović, pravi primjer da i pored obavljanja posla u kojem je svakodnevno izložen visokom riziku, ljubav prema sportu, istrajnost u radu i pripadnost državi pokazuju kako se brane boje svoje reprezentacije na velikim svjetskim takmičenjima.

Vukčević se zahvalio ministru na izuzetnoj podršci i istakao da je Ministarstvo sporta uvijek vrednovalo njegove rezultate na pravi način, a ovu priliku je iskoristio da se zahvali svojim kolegama, svom starješini, kao i direktoru Uprave policije, gospodinu Veljoviću na razumijevanju za zahtjevne sportske obaveze.

Janović je na kraju naglasio da će Vlada Crne Gore i resorno ministarstvo, kao i do sada, uvijek podržavati naše sportiste koji su i najbolji promoteri države u svijetu.
   
                          

 
    
                 
MINISTARSTVO SPORTA