Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Marković čestitao Dan opštine Tuzi: Partnerskim odnosom sa novim rukovodstvom posvećeno ćemo raditi na stvaranju uslova za napredak opštine

Premijer Marković čestitao Dan opštine Tuzi: Partnerskim odnosom sa novim rukovodstvom posvećeno ćemo raditi na stvaranju uslova za napredak opštine
Datum objave 14.12.2018 10:02 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima, rukovodstvu Opštine i odbornicima u Skupštini opštine Tuzi 15. decembar – Dan opštine i nastupajuće praznike.

„Partnerskim odnosom sa novim rukovodstvom posvećeno ćemo raditi na stvaranju uslova za napredak opštine kroz ulaganje u putnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu. Sa druge strane, državne institucije daće punu podršku brzom uspostavljanju organa lokalne samouprave kako bi građani u najkraćem roku mogli ostvarivati svoja prava na način kako i priliči samostalnoj opštini“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj predsjednicima Opštine Abedinu Adžoviću i Skupštine opštine Fadilju Kajoshaju.

Premijer navodi u čestitki da mu je posebna čast da Dan opštine čestita i u ime Vlade tokom čijeg su mandata stvorene pretpostavke za status samostalne opštine Tuzi i izražava želju da građani ove opštine praznik proslave u ambijentu suživota, dobrih komšijskih odnosa i tradicionalne multinacionalne i multivjerske harmonije.

„Uvjeren sam da će se rezultati naše politike, koji se prvenstveno ogledaju u kontinuiranom ekonomskom rastu i ispunjavanju vanjskopolitičkih ciljeva tj. članstvu Crne Gore u NATO-u i efikasnoj realizaciji evropske agende, koja je svoju potvrdu dobila u nedavnom otvaranju jednog od najzahtjevnijih pregovaračkih poglavlja – 27, vrlo brzo odraziti na kvalitet života građana i građanki Tuzi i Malesije“– poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković u čestitki građanima i rukovodstvu opštine Tuzi.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE