Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Istraživanje javnog mnijenja: Premijer Marković najzaslužniji za ukupne reforme

Objavljeno: 18.12.2018. 21:27 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošću
       
Premijer Duško Marković i Vlada Crne Gore prepoznati su u javnosti naše zemlje kao subjekti koji najviše doprinose reformama i integraciji Crne Gore u Evropsku uniju – pokazuju rezultati istraživanja javnog mnijenja sprovedenog za potrebe izrade Komunikacione strategije evropskih integracija koje je danas predstavljeno javnosti.

Terensko istraživanje koje je sprovela agencija Defacto po narudžbi Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i EU info centra, od 29. avgusta do 18. septembra 2018. na reprezentativnom uzorku od 1.004 ispitanika iz cijele Crne Gore pokazalo je da 72,4 odsto građana na prvo mjesto stavlja doprinos Vlade procesu naše evropske integracije. Slijede Skupština (62,2 odsto), Kancelarija za evropske integracije, mediji itd.

Kada je o reformama riječ 61,6 odsto građana na prvo mjesto stavlja premijera Duška Markovića. Slijede sa 58,5 odsto predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, potpredsjednik Vlade Milutin Simović (53,4 odsto) itd.

SlUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

(Rezultati istraživanja su objavljeni na portalu EU info centra: http://www.euic.me/wp-content/uploads/2018/12/Rezultati-EU-istrazivanja_17-12-18a-300r.pdf)
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?