Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Marković čestitao jubilej USSCG: Partneri na unapređenju ekonomskog ambijenta i pravednosti

Premijer Marković čestitao jubilej USSCG: Partneri na unapređenju ekonomskog ambijenta i pravednosti
Datum objave 20.12.2018 10:30 | Autor KABINET PREDSJEDNIKA VLADE

Ispis Štampaj stranicu


Djelovanje Unije slobodnih sindikata u velikoj mjeri komplementarno je temeljnim opredjeljenjima Vlade koja u fokus svojih politika stavlja društvenu i ekonomsku poziciju zaposlenih, odnosno svih građana Crne Gore, ocijenio je premijer Duško Marković u čestitki upućenoj generalnom sekretaru USSCG Srđi Kekoviću povodom deset godine od osnivanja Unije. 

„Za prvu deceniju postojanja i djelovanja, prepoznati ste po dosljednom zalaganju za poboljšanje ukupnog položaja zaposlenih u skladu sa savremenim standardima sindikalizma, i njihovo uključivanje u šire društveno-ekonomske procese“, navodi se u čestitki predsjednika Markovića.

Čestitajući jubilej Kekoviću, članstvu i rukovodstvu Unije, premijer je naveo da u USSCG vidimo partnera koji dodatno treba da daje doprinos unapređenju ekonomskog ambijenta i pravednosti u okviru svih asocijacija koje se bave pravima zaposlenih.

„Vlada će još snažnije nastaviti svoje politike usmjerene ka dostizanju boljih uslova za kvalitetan život svake porodice i pojedinca, po mjeri razvijenih zemalja današnjice“, navodi se u čestitki premijera Markovića.


KABINET PREDSJEDNIKA VLADE