Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Objavljen drugi Poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa prekogranične saradnje Crna Gora-Kosovo 2014-2020

Objavljeno: 15.01.2019. 21:02 Autor: KEI
Obavještavamo zainteresovanu javnost da je Ministarstvo finansija Crne Gore - Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU), u saradnji sa Kancelarijom za evropske integracije, objavilo drugi Poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Crna Gora-Kosovo 2014-2020.

Poziv je otvoren za sljedeće tematske prioritete:
• podsticanje zapošljavanja, mobilnost radne snage i socijalna i kulturna inkluzija s obje strane granice;
• promocija turizma i kulturnog i prirodnog nasljeđa.

Upustva za podnosioce predloga projekata dostupna su na sljedećem linku http://www.cfcu.gov.me/en/tenders, kao i na sajtu: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome.

Rok za dostavljanje predloga projekata je 15. april 2019, do 14:30.

Informacije o organizaciji informativnih sesija u okviru ovog Poziva biće naknadno objavljene na sajtu Kancelarije za evropske integracije, zvaničnom sajtu Ugovornog tijela http://www.cfcu.gov.me/en/tenders, kao i na sajtu Generalnog direktorata za međunarodnu saradnju i razvoj Evropske komisije https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome.

KANCELARIJA ZA EVROPSKE INTEGRACIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?