Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Odbojkaškom savezu 40.000 eura za plasman na Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 18.01.2019. 20:24 Autor: Ministarstvo sporta

Povodom plasmana muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo koje se od 12 - 29.septembra 2019.godine održava u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj, ministar sporta Nikola Janović primio je danas predsjednika Odbojkaškog saveza Cvetka Pajkovića i reprezentativca Miloša Ćulafića.

Ministar Janović je, tom prilikom, istakao da je prvi plasman muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na jedno od velikih međunarodnih takmičenja značajan uspjeh za našu državu i ukazao da je upravo jedan od benefita koji je novi Zakon o sportu omogućio u ovoj situaciji i podrška nacionalnom savezu koju Ministarstvo sporta opredjeljuje u iznosu od 40.000 eura.

Predsjednik Pajković i reprezentativac Ćulafić zahvalili su se ministru Janoviću na prijemu i istakli da navedena podrška Vlade i resornog ministarstva predstavlja snažan podsticaj za dalji rad u cilju što kvalitetnijeg predstavljanja naše države na predstojećem Evropskom prvenstvu.

 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?