Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Otvorena ponuda češko-crnogorskog konzorcijuma: 10 miliona za kupovinu 56% akcija i gotovo 28 miliona investicija u Institut Dr Simo Milošević

Objavljeno: 18.01.2019. 21:26 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Konzorcijum koji čine češka kompanija Philibert i Vile Oliva DOO ponudio je 10 miliona eura za kupovinu 56,4806 odsto akcijskog kapitala Instituta za fizikalnu medicinu rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević AD Igalo i investicioni program od 27.944.380 eura.

Ponuda ovog konzorcijuma, jedina dospjela na Tender, otvorena je danas na sjednici Tenderske komisije za privatizaciju održanoj u Ministarstvu ekonomije uz prisustvo predstavnika ponuđača.

Tenerska komisija će, u skladu sa zakonskom procedurom, ispitati formalnu ispravnost Ponude, nakon čega će, ukoliko se pokaže da je Ponuda formalno ispravna, ispitati da li ispunjava kvalifikacione, a potom i minimalne uslove Tendera i u roku od 15 dana od dana otvaranja ratzmotriti Ponudu sa aspekta kvaliteta.

Po okončanju sprovedenog Tendera Komisija će podnijeti Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte na usvajanje Izvještaj o rezultatima Tendera.


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?