Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Tenderska komisija: Ponuda češko-crnogorskog konzorcijuma za kupovinu 56% akcija Instituta Dr Simo Milošević formalno ispravna

Objavljeno: 25.01.2019. 17:01 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Tenderska komisija za privatizaciju konstatovala je na sjednici, održanoj u četvrtak, 24. januara 2019. godine, da Ponuda za kupovinu 56,4806 odsto kapitala Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević AD Igalo, koju je dostavio Konzorcijum Philibert, a.s. i Vile Oliva DOO, ispunjava formalne uslove definisane Uredbom o prodaji akcija i imovine putem javnog tendera i Tenderskom dokumentacijom.

Saglasno zakonskoj proceduri i Tenderskoj dokumentaciji, Komisija je razmotrila ponudu u dijelu ispunjenosti kvalifikacionih uslova, minimalnih uslova, garancije za Ponudu tj. depozita i formalne ispravnosti kompletne Ponude.
Komisija će nastaviti sa kvalitativnom analizom Ponude nakon čega će, u skladu sa zakonskom procedurom, Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte dostaviti Izvještaj o rezultatima tendera, radi usvajanja.

 
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?