Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković otvorio Ski centar Kolašin 1600: Danas svjedočimo da riječi i obećanja kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela

Objavljeno: 16.02.2019. 19:32 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković, poručio je danas na svečanom otvaranju Ski centra Kolašin 1600 da će ovaj projekat i kao i ostalo što Vlada radi kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri biti snažan podsticaj za dalji razvoj Sjevera i njegov ukupni progres.

„Evo danas svjedočimo realizaciji razvojne vizije sjevera i cijele zemlje, rekao bih i više od toga. Danas svjedočimo da riječi i obećanja i planove koje imamo kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela. Otvaranjem Skijališta 1600 ustvari ulazimo u poslednju fazu završetka kolašinskog skijaškog rizorta, koji će biti podstrek ne samo za Kolašin, nego za sjever u cjelini. Vjerujem da će ovaj projekat i ono što radimo kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri na Bjelasici, na prostoru Opštine Mojkovac, na prostoru opštine Bijelo Polje i Berane biti snažan podsticaj za dalji razvoj sjevera i njegov ukupni progres“, rekao je Premijer.

On je izrazio uvjerenje da će ove investicije biti podsticajne za pokreranje biznisa u drugim sektorima.

„Prije svega u poljoprivredi, u prehrambenoj industriji, u razvoju malih i srednjih preduzeća različitih djelatnosti, a to će sve siguran sam podstaći otvaranje ogromnog broja novih radnih mjesta, novih prilika za mlade ljude, vjerujem dobre zarade i sveukupan veći standard građana u Crnoj Gori“, naglasio je predsjednik Marković.

Izražavajući zadovoljstvo uspješno realizovanom investicijom, Premijer je zaključio: „Zaista sam danas i zadovoljan i ponosan. Zadovoljan zbog toga što vidimo da Crna Gora ima sposobnosti i mogućnosti da se razvija i da se u Crnoj Gori bolje živi nego što se živi danas; da danas u Crnoj Gori imamo ljude koji su sposobni i posvećeni da realizuju ovakve projekte i naravno da svi zajedno doprinosimo razvoju Crne Gore u cjelini i naravno, što je najvažnije, kvalitetu života njenih gradjana“.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?