Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Premijer Duško Marković i evropski komesar Han u četvrtak otvaraju Ministarski sastanak o prelasku država ZB na čistu energiju

Objavljeno: 20.02.2019. 22:42 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i evropski komesar za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanes Han otvoriće u četvrtak, 21. februara, u Podgorici Ministarski sastanak o prelasku država Zapadnog Balkana na čistu energiju.

U okviru Ministarskog sastanka biće potpisan dokument na osnovu kojeg će međunarodnim finansijskim institucijama (Evropska banka za obnovu i razvoj, Evropska investiciona banka i Fond KfW) biti omogućeno dodatno finansiranje prelaska država Zapadnog Balkana na čistu energiju.

Ministri ekonomije i održivog razvoja i turizma Crne Gore Dragica Sekulić i Pavle Radulović i komesar Han će se nakon Ministarskog sastanka obratiti javnosti.

Evropskog komesara će u petak, 22. februara, prije podne, primiti predsjednik Vlade Duško Marković i potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin.

Predsjednik Marković i komesar Han će se nakon sastanka obratiti javnosti.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?