Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

NAJAVA: Premijer Duško Marković i evropski komesar Han u četvrtak otvaraju Ministarski sastanak o prelasku država ZB na čistu energiju

NAJAVA: Premijer Duško Marković i evropski komesar Han u četvrtak otvaraju Ministarski sastanak o prelasku država ZB na čistu energiju
Datum objave 20.02.2019 16:42 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i evropski komesar za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanes Han otvoriće u četvrtak, 21. februara, u Podgorici Ministarski sastanak o prelasku država Zapadnog Balkana na čistu energiju.

U okviru Ministarskog sastanka biće potpisan dokument na osnovu kojeg će međunarodnim finansijskim institucijama (Evropska banka za obnovu i razvoj, Evropska investiciona banka i Fond KfW) biti omogućeno dodatno finansiranje prelaska država Zapadnog Balkana na čistu energiju.

Ministri ekonomije i održivog razvoja i turizma Crne Gore Dragica Sekulić i Pavle Radulović i komesar Han će se nakon Ministarskog sastanka obratiti javnosti.

Evropskog komesara će u petak, 22. februara, prije podne, primiti predsjednik Vlade Duško Marković i potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin.

Predsjednik Marković i komesar Han će se nakon sastanka obratiti javnosti.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE