Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković na vojnoj vježbi „Zima 2019“: Ponosan sam i zadovoljan da Crna Gora ima ovakvu vojsku, policiju i službe zaštite sposobne da odgovore najvećim izazovima

Objavljeno: 26.02.2019. 21:55 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković izrazio je zadovoljstvo rezultatima vježbe „Zima 2019“ koju su danas na Bjelasici izveli pripadnici Vojske Crne Gore, Uprave policije, Crvenog krsta i Gorske službe spašavanja.

„Posmatrajući vježbu i sposobnost ljudi koji učestvuju u njoj osjetio sam ponos i zadovoljstvo da Crna Gora ima ovakvu vojsku, policiju i službe zaštite sposobne da odgovore najvećim izazovima“ – rekao je premijer.

Predsjednik Vlade je rekao da dijeli osjećaj da je Crna Gora bezbjednija nego ikad, da ima svoj sistem bezbjednosti koji je sposoban odgovori potrebama bezbjednosti i sigurnosti.

„Želim da vas uvjerim da će država uraditi sve da budete bolje opremljeni i da imate bolje usove za rad i život jer vi vršite važne dužnosti za Crnu Goru i njene interese“ – rekao je predsjednik Vlade Duško Marković.

Vježbi su prisustvovali i ministar odbrane Predrag Bošković, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Dragutin Dakić, te predsjednici opština Kolašin i Mojkovac, Milosav Bulatović i Ranko Mišnić.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?