Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Međunarodni dan civilne zaštite: Vi ste pouzdan oslonac i Crne Gore i naših NATO partnera

Objavljeno: 01.03.2019. 16:01 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime pripadnicima službi zaštite i spašavanja Međunarodni dan civilne zaštite.

„U prethodne dvije godine uvjerili smo se da Crna Gora ima pouzdan oslonac u ovoj oblasti, ali ga u vama imaju i partnerske zemlje sa kojima dijelimo iste standarde kao dio velike NATO porodice“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković poručuje da svakodnevno uviđamo da se sistem zaštite i spašavanja u našoj zemlji unapređuje do nivoa koji obezbjeđuje sigurnost i spokoj svakog građanina.

„Pripadnici zaštite i spašavanja vrše važne dužnosti za Crnu Goru i njene interese, i Vlada će nastojati da vam obezbijedi savremeniju opremu i uslove za rad, ali i bolji ekonomski ambijent za život vas i vaših porodica“ – stoji u poruci predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića pripadnicima službi zaštite i spašavanja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

FOTO: Vježba civilne zaštite 31.10.2016.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?