Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Svečana akademija povodom dana reprezentacije

Objavljeno: 20.03.2019. 15:50 Autor: Ministarstvo sporta i mladih
Ministarstvo sporta i mladih  Ministarstvo sporta i mladih

Manifestacija “Dan reprezentacija” koja je počela 10.marta, Sajmom sporta na Trgu nezavisnosti, završena je sinoć Svečanom akademijom, u Crnogorskom narodnom pozorištu.

Pored Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i Premijera Duška Markovića, svečanosti je prisustvao veliki broj zvanica iz javnog života i iz svijeta sporta.

Glavna nagrada je pripala, reprezentativcu Stefanu Saviću, koju mu je uručio ministar sporta i mladih Nikola Janović.

- Velika je privilegija braniti i graditi sportom svoju zemlju. Ipak, uspjesi crnogorske reprezentacije sui velika odgovornost za Vladu, za sve nas. Na nama je da ulažemo u sport, da učimo djecu kako da sportom urade mnogo i za sebe i za svoju dmovinu – kazao je Janović.

Predsjednik Vlade, Duško Marković uručio je priznanja našim perspektivnim sportistima.

Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih je brinući o razvoju crnogorskog sporta i unapređenju položaja reprezentativaca uvela status perspektivnog sportiste i time pokazala na najbolji način kako država brine o svojoj sportskoj budućnosti.

Crna Gora ima kime da se ponosi i kod kuće i u svijetu .

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?