Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izabrana najpovoljnija ponuda za izgradnju vrtića u Rožajama

Objavljeno: 04.04.2019. 20:30 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuProcedura javne nabavke za izgradnju vrtića “Boško Buha” u Rožajama, u koji će Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvojiti milion i po eura, u završnoj je fazi. 

Uprava javnih radova donijela je juče odluku o izboru najpovoljnije ponude, pa se očekuje da uskoro bude potpisan i ugovor o izgradnji, kao završni segment tenderskog postupka. Rok za završetak radova je 12 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao. 

Novi predškolski objekat planiran je na lokaciji postojećeg vrtića, u samom centru Rožaja. Sadašnji objekti stari su oko sedam decenija i projektom je predviđeno njihovo rušenje.

Objekat je projektovan kao savremeno i funkcionalno zdanje, kapaciteta oko 100 djece, ukupne bruto površine 1.120 metara kvadratnih. Imaće devet prostorija namijenjenih za dnevni boravak djece, od kojih četiri za jaslice, prostorije za vaspitače, kuhinju, administrativni blok, multifunkcionalni prostor sa garderoberima, višenamjensku salu i ostale prateće sadržaje. 

Uprava javnih radova je sa podgoričkim preduzećem “Europrojekt” potpisala ugovor o stručnom nadzoru tokom izgradnje ovog objekta.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?