Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Ugovorena izrada tehničke dokumentacije i izgradnja infrastrukture Ski-centra Žarski

Ugovorena izrada tehničke dokumentacije i izgradnja infrastrukture Ski-centra Žarski
Datum objave 12.04.2019 10:47 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Služba za odnose s javnošćuVlada Crne Gore potpisala je danas ugovor o izradi tehničke dokumentacije i izgradnji infrastrukture za potrebe razvoja ski-centra Žarski u Mojkovcu. Vrijednost ugovora iznosi 1,478 miliona eura, koje će Vlada Crne Gore izdvojiti iz kapitalnog budžeta.

Ugovoreni radovi obuhvataju izradu glavnog projekta ugostiteljskog objekta i parkirališta na budućem ski-centru, kao i izgradnju i opremanje ugostiteljskog objekta sa prilaznim platoima i stazom do skijašnice. Takođe, predviđeni su i radovi na instalacijama infrastrukturnih priključenja.

Izvođač, konzorcijum „Naš Mojkovac“ sa sjedišem u Podgorici, kojeg zastupa „Inženjering put“ Podgorica, obavezao se ugovorom da će izradu Glavnog projekta završiti u roku od tri mjeseca od dana potpisivanja ugovora, dok je za izvođenje radova rok 10 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

Investiranje u ski centar Žarski predstavlja nastavak aktivnosti koje Vlada Crne Gore sprovodi u cilju unapređenja turističke ponude i razvoja sjevera zemlje.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE