Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Republike Sjeverne Makedonije Zoran Zaev u četvrtak i petak u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, zajednička sjednica vlada

Premijer Republike Sjeverne Makedonije Zoran Zaev u četvrtak i petak u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, zajednička sjednica vlada
Datum objave 22.05.2019 16:41 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Predsjednik Vlade Republike Sjeverne Makedonije Zoran Zaev doputovaće u četvrtak, 23. maja 2019. godine u Podgoricu u dvodnevnu zvaničnu uzvratnu posjetu Crnoj Gori na poziv predsjednika Vlade Duška Markovića.

Tokom posjete biće organizovani zajednička sjednica Vlade Crne Gore i Vlade Republike Sjeverne Makedonije, nakon koje će biti potpisano više bilateralnih dokumenata, i Poslovni forum Crna Gora – Sjeverna Makedonija na kojem će učestvovti predsjednici vlada, ministri i privrednici dviju država.

Premijer Marković boravio je 16. i 17. oktobra 2017. godine u zvaničnoj posjeti Republici Sjevernoj Makedoniji. Tom prilikom predsjednici vlada Marković i Zaev su zaključili da između dviju prijateljskih država ne postoje otvorena ni neriješena pitanja, da su odnosi odlični i da se razvijaju na dobrobit građana obiju zemalja te da mogu i treba da predstavljaju primjer u cijelom regionu Zapadnog Balkana. Takođe su najavili intenziviranje privredne saradnje.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

FOTO: Zvanična posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Republici Sjevernoj Makedoniji, 16. i 17. oktobra 2017.