Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković primio kapetane regente San Marina: Zajednički prepoznat značajan prostor za saradnju i posebno za investiranje u Crnu Goru

Objavljeno: 29.05.2019. 00:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je danas kapetane regente San Marina Nikolu Selvu i Mikelea Muratorija koji borave u Crnoj Gori povodom Igara malih zemalja Evrope.

Ocijenjeno je da Crna Gora i San Marino imaju kvalitetne odnose zasnovane na međusobnom povjerenju te da dijele koncept održivog razvoja i očuvanja specifičnosti malih zajednica.

Premijer Marković je upoznao čelnike izvršne vlasti San Marina sa političkim i ekonomskim dostignućima i prioritetima Vlade Crne Gore i ocijenio da je u nastavku dinamičnog ekonomskog razvoja naše zemlje dobrodošla razmjena iskustava posebno u turizmu i brendiranju države.

Zajključeno je da Crna Gora i San Marino, kao male i prijateljske zemlje, vide potencijal za jačanje saradnje i to u oblastima ekonomije, kulture i naročito turizma te da postoji značajan prostor i interes za investiranje u Crnu Goru.

Kapetani regenti Selva i Muratori pozvali su premijera Markovića da posjeti San Marino.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?