Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Janović domaćin ministrima i predsjednicima olimpijskih komiteta malih zemalja evrope

Objavljeno: 29.05.2019. 18:14 Autor: Ministarstvo sporta i mladih
Ministar sporta i mladih Nikola Janović, bio je domaćin Konferencije ministara nadležnih za sport i predsjednika Olimpijskih komiteta malih zemalja Evrope, koja je danas održana u Budvi.
  
Konferenciju je otvorio predsjednik Evropskog olimpijskog komiteta Janez Kocijančić, koji je istakao da ga raduje što je Crna Gora domaćin 18. Igara malih zemalja Evrope i što je ministar Janović iskoristio priliku da ugosti kolege sa ciljem razmjene iskustava o važnim sportskim temama.

Ministar Janović je naglasio da je Konferencija dobra prilika da zemlje učesnice učvrste odnose u cilju zajedničkog djelovanja vezano za ključne sportske prioritete, ističući pri tom da je Crna Gora dobar primjer dinamičnog razvoja sportske oblasti.

Gospodin Kocijančić je ovu priliku iskoristio i da ministru uruči plaketu zahvalnosti, za doprinos razvoju Igara malih zemalja Evrope, kao i saradnji među zemljama učesnicama.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH


  

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?