Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Janović djeci u Baru: Svi smo u istom timu

Objavljeno: 05.06.2019. 19:53 Autor: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih, prisustvovao je završnom turniru Kupa u košarci za dječake uzrasta VI i VII razreda osnovnih škola, koji se ove godine održava u Baru.

Janović je istakao da će Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih nastaviti da podržavaju i njeguju ideju školskog sporta, koja je, prema njegovim riječima vidno zaživjela, što potvrđuje i sve veći broj djece na ovakvim turnirima.

Ministar je u svom obraćanju naglasio važnost koju timski sportovi imaju, ne samo u zdravom odrastanju djece, već i njihovoj socijalizaciji, pa je naglasio da ,,Košarka kao timski sport, osim što garantuje zdrav razvoj djece, uči koliko je važno sarađivati i vjerovati onome ko je u tvom timu.“

,,Zbog toga, naši mali košarkaši, učite da uvijek dajete najbolje od sebe i da vjerujete svojim saigračima. A Ministarstvo sporta i mladih će nastaviti da vam djelima pokazuje da vjeruje u vas i da smo svi dio istog tima, što pokazuje i ovaj događaj.“ zaključio je Janović.

Ministarstvo sporta i mladih

Na poziv ministra Janovića današnjem Kupu je prisustvovao i proslavljeni košarkaš Nikola Vučević, kome je Janović ovom prilikom uručio Plaketu. Osim Vučeviću, Plaketa je uručena i sekretaru Košarkaškog saveza Petru Popoviću

Ministarstvo sporta i mladih je finalistima Kupa, kao i svim osnovnim školama iz Bara poklonilo je lopte.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH

Video - Bar: Obraćanje ministra sporta i mladih Nikole Janovića na završnom Kup turniru u košarci

Video - Bar: Izjava ministra sporta i mladih Nikole Janovića na završnom Kup turniru u košarci

Video - Bar: Izjava NBA kosarkaša Nikole Vučevića na završnom Kup turniru u košarci

Video - Bar: Izjava predsjednika Opštine Dušaan Raičevića na završnom Kup turniru u košarci

Video - Bar: Obraćanje predsjednika Opštine Dušana Raičevića na završnom Kup turniru u košarci

Video - Bar: Završni Kup turnir u košarci - kadrovi

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?