Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković putuje popodne u višednevnu zvaničnu posjetu Azerbejdžanu

Objavljeno: 23.06.2019. 18:16 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković putuje popodne u Baku u višednevnu zvaničnu posjetu Republici Azerbejdžan na poziv predsjednika Kabineta ministara Novruza Mamadova.

Premijer Marković će tokom posjete sastati sa visokim zvaničnicima Azerbejdžana i učestvovati u radu Poslovnog foruma Crna Gora – Azerbejdžan koji će okupiti predstavnike poslovne zajednice dviju država.

Posjeta predsjednika Markovića Republici Azerbejdžan biće prilika za dalju afirmaciju dobrih političkih odnosa dviju država i produbljivanje privrednih veza uključujući oblasti energetike, turizma, poljoprivrede, digitalizacije, obrazovanja, nauke, kulture i sporta.

Tokom posjete biće održana II sjednica Mješovite komisije za ekonomsku saradnju Crne Gore i Azerbejdžana kojom kopredsjedava ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Naša zemlja će na Poslovnom forumu Azerbejdžan – Crna Gora, koji zajedno organizuju Privredna komora Crne Gore i Azerbejdžanska fondacija za promociju izvoza i investicija – AZPROMO, promovisati Crnu Goru kao atraktivnu investicionu i turističku destinaciju.


SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?