Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Janović: Mladi preduzetnici prepoznati na nacionalnom i evropskom nivou

Objavljeno: 05.07.2019. 16:31 Autor: Ministarstvo sporta i mladih

Vlada Crne Gore i Ministrarstvo sporta i mladih, prepoznajući kvalitet i potencijale Unije mladih preduzetnika, od početka podržavaju njihove aktivnosti. 

,,Zajednički cilj Unije mladih preduzetnika i Ministarstva je da mlade ljude podstaknemo da se bave preduzetništvom, kao i da ih što više edukujemo o mogućnostima koje imaju u svijetu biznisa“ kazao je Janović.

Povodom osvajanja prve nagrade u sjedištu Evropske banke za obnovu i razvoj, prilikom čega je Emerging Europe od ukupno 1.000 kandidata izdvojio 120 nominovanih iz 23 zemlje, ministar Janović primio je predstavnike Unije mladih preduzetnika. 

Čestitajući na osvojenoj nagradi, Janović je poručio da će Ministarstvo sporta i mladih i u narednom periodu nastaviti sa podrškom inicijativama koje doprinose razvoju potencijala mladih ljudi i unapređenju uslova za razvoj preduzetništva u Crnoj Gori. 

Predstavnici Unije mladih istakli su da je podrška koju kontinuirano dobijaju od Ministarstva sporta i mladih od nemjerljivog značaja, te podsjetili da je upravo zahvaljujući podršci Ministarstva, Unija uspjela da realizuje značajne projekte poput Sajma mladih preduzetnika, te prvog portala o mladim preduzetnicima u Crnoj Gori - A što ne bi mogli.

Video: Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio predstavnike Unije mladih preduzetnika - kadrovi

Video: Izjava ministra sporta i mladih Nikole Janovića

Video: Izjava predstavnika Unije mladih preduzetnika Uroša Bulatovića

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?