Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Dodjela nagrada za najbolju novinarsku priču o procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji

Objavljeno: 12.07.2019. 15:32 Autor: KEI
U utorak, 16. jula 2019, s početkom u 10:00 sati biće uručene nagrade novinarima crnogorskih eletronskih i štampanih medija na dva konkursa za najbolju novinarsku priču o konkretnim rezultatima procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i uticaju na svakodnevni život građana.

Novinari dnevnog lista Pobjeda, portala Radio-televizije Crne Gore i Radija Jadran, Jovana Đurišić, Maja Lalić Burzanović i Vuk Ilić, pobjednici su konkursa za najbolji novinski članak o procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, dok su novinari Javnog servisa i televizije Prva, Borislav Višnjić, Tatjana Debeljević i Jelena Gardović, pobjednici konkursa za najbolju televizijsku priču o procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

Nagrade će dobitnicima uručiti glavni pregovarač Aleksandar Drljević i šef Delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav.

Dodjela nagrada će se održati u EU Info Centru, Ul. 19. decembra br. 8.

Konkurs je raspisao Generalni sekretarijat Vlade, s ciljem da zainteresuje medije da izvještavaju o pristupanju Crne Gore Uniji, uticaju procesa na život građana Crne Gore, primjeni evropskih standarda i propisa, usvajanju evropskih vrijednosti i podršci Evropske unije kroz dostupne fondove i realizaciju projekata.

Konkurs je realizovan u skladu sa Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2014-2018, a u okviru projekta “EU4ME” koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP.

Pozivamo medije da isprate događaj.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?