Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao mještanima Gornjih Seoca obnovu spomenika palima u NOR-u: Vječna slava borcima za slobodu, savremenu CG gradimo na temeljima antifašizma

Objavljeno: 13.07.2019. 00:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošću
                         
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime mještanima Gornjih Seoca obnovu spomenika u Gornjim Seocima, posvećenom palim borcima u Narodnooslobodilačkom ratu.

„Obnavljanjem spomenika koji je jednim dijelom pomogla Vlada, vaš kraj daje značajan doprinos i ovogodišnjem obilježavanju Dana državnosti i Dana ustanka. Naša generacija danas ima priliku da gradi savremenu Crnu Goru na temeljima slobodarske tradicije i antifašizma kao civilizacijske vrijednosti. Stoga pozdravljam aktivnosti na očuvanju tekovina Narodnooslobodilačkog rata, u kojem su Crmničani imali zapaženu ulogu i doprinos. Imena naših boraca koji su položili svoje živote za slobodu crnogorskog naroda, trajno će svjedočiti o veličini njihovog djela. Neka im je vječna slava!“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića mještanima Gornjih Seoca.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?