Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković otvorio u Gornjoj Bukovici novi pogon fabrike vode „Diva“: Vlada će dati snažan podsticaj realizaciji planova za razvoj Šavnika

Objavljeno: 22.07.2019. 23:02 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković pustio je u Gornjoj Bukovici kod Šavnika u rad novi pogon fabrike durmitorske izvorske vode „Diva“ i tom prilikom poručio: „Danas smo prisustvovali i otvaranju novog pogona fabrike „Diva“, vrijednosti tri miliona eura sa novim proizvodnim programom, koji će biti prisutan ne samo na domaćem već i na međunarodnom tržištu i desetak novih zaposlenih Šavničana. Vjerujem da kroz današnji sastanak i definisane prioritete na nekim krupnim kapitalnim projektima Šavnik će nastaviti ovakav tempo razvoja“.

U novom pogonu instalirana je najmodernija oprema njemačkog proizvođača Krones, čiji je kapacitet 12 000 boca na sat. U pogon je uloženo oko tri miliona eura, puniće se prirodna izvorska voda, niskomineralna gazirana voda i voda sa različitim ukusima.

Premijer Marković je iskoristio priliku da čestita predsjedniku Opštine Šavnik Mijomiru Vujačiću i njenim građanima Dan Opštine i sa zadovoljstvom zaključio da je u Šavniku pokrenut niz aktivnosti koje podržavaju razvoj grada u cilju kvalitetnijeg i boljeg života svih građana. 

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?