Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Raspisan poziv za dostavljanje ponuda za rekonstrukciju puta Rožaje-Špiljani i Podgorica-Danilovgrad, vrijednost projekta 40 miliona eura

Objavljeno: 28.07.2019. 16:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
U skladu sa opredjeljenjem da jačanje infrastrukture, kao ključni preduslov razvoja, bude jedna od prioritetnih politika, Vlade Crne Gore nastavlja dalje da unaprjeđuje puteve u državi.

Uprava za saobraćaj, u okviru projekta Rekonstrukcija magistralnih puteva, raspisala je poziv za dostavljanje ponuda za izvođenje radova na rehabilitaciji i poboljšanju dionice puta M2 Rožaje-Špiljani i dionice puta M18 Podgorica-Danilovgrad, gdje je planirana izgradnja bulevara sa četiri trake. Vrijednost projekta je 40 miliona eura, a finansira se iz sredstava zajma Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Rekonstrukcijom ovih puteva značajno će se poboljšati bezbjednost saobraćaja ali će se dobiti i šanse za razvoj biznisa što će u krajnjem doprinijeti većem kvalitetu života građana.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?