Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Počinje uređenje Biznis zone u Mojkovcu

Objavljeno: 01.08.2019. 18:12 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Vlada Crne Gore obezbijedila je preko 825 hiljada eura za izgradnju saobraćajnica u Biznis zoni u Mojkovcu, a Uprava javnih radova potpisala je danas sa podgoričkim preduzećem “Fidija” ugovor o izgradnji. Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 120 dana od dana uvođenja u posao. 

Riječ je o značajnoj investiciji zahvaljujući kojoj će biti obezbijeđen dodatan podsticaj za preduzetništvo u Mojkovcu, a samim tim stvaraju se uslovi i za nova radna mjesta.

Na lokaciji Biznis zone, koja se nalazi u okviru Detaljnog urbanističkog plana Babića polje, predviđeni su izgradnja oko 850 metara saobraćajnica širine 5,5 metara sa trotoarima i potpornim zidovima, polaganje vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije, postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, kao radovi i na elektroenergetskim i telekomunikacionim instalacijama.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?