Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Petnjica: Nastavljamo sa ulaganjima u Sjever i razvoj infrastrukture

Objavljeno: 04.08.2019. 14:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je 4. avgust – Dan opštine Petnjica predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

„Napredak cjelokupnog društva prelama se kroz kvalitet života naših građana, na svakoj stopi Crne Gore. Vlada je dosljedna takvom opredjeljenju i stoga nastavljamo sa ulaganjima u sjever koja su prisutna u svim sektorskim politikama a posebno u turizmu i poljoprivredi, kao i kroz razvoj sveukupne infrastrukture“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Pored toga, kako se navodi, samo u rekonstrukciju prve faze puta Berane – Petnjica uložili smo blizu četiri miliona eura, a do kraja godine očekujemo da budu završeni radovi na kompletnoj saobraćajnici, u koju ćemo investirati još blizu osam miliona. Petnjica će biti na korak od auto puta, pa će benefite ovog značajnog projekta osjetiti i ovaj kraj. 

„Sa tako ojačanom i opremljenom infrastrukturom, i odličnim uslovima za rad lokalne uprave za koju je Vlada izgradila administrativni objekat, siguran sam da jednu od najmlađih crnogorskih opština očekuje uspješna razvojna etapa“, piše i čestitki premijera Duška Markovića.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?