Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Премијер Марковић честитао Дан општине Мојковац: Улагања у ски центар Жарски од близу 30 милиона еура даће импулс локалној привреди

Датум објаве 12.08.2019 10:00 | Аутор Кабинет предсједника Владе

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је 13. август – Дан општине Мојковац предсједнику Општине Ранку Мишнићу, предсједнику Скупштине општине Драгомиру Мрдаку, локалним одборницима и грађанима.

„Овогодишњи празник у Мојковцу обиљежавамо у атмосфери запажених резултата наше земље како на унутрашњем тако и на вањско-политичком плану. Увјерен сам да грађани Мојковца препознају напоре које Влада улаже у развој капиталне инфраструктуре и стварање претпоставки за динамичнији развој и бољи квалитет живота сваког појединца. Поред неколико других пројеката Владе, изградња ски центра Жарски вриједности близу тридесет милиона еура несумњиво ће допринијети отварању нових радних мјеста и дати импулс локалној привреди“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Додаје се да је прилика да се истакне да посебан допринос успјешности наше развојне визије даје и локални менаџмент кроз конструктивни однос у рјешавању свих отворених питања у најбољем интересу грађана Мојковца. 

„Управо препознајући такве напоре, Влада је измјенама Закона о финансирању локалне самоуправе повећала проценат уступања пореза на доходак чиме ће, између осталих, и каса општине Мојковац годишње бити увећана за више од пола милиона еура. Сигуран да смо заједнички на путу укупног напретка који је одвећ очигледан, грађанима Мојковца још једном честитам општински празник“, пише у честитки премијера Душка Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ