Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović: Vojska na Sinjajevini radi samo ono što može biti od koristi građanima

Objavljeno: 05.08.2019. 21:40 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Navodna moja izjava da će vojni poligon nanijeti nenadoknadivu štetu Sinjajevini samo je jedan od brojih primjera lažnih vijesti kojima svjedočimo na medijskoj sceni.

Pažljivo i odgovorno pristupam svakoj temi i razgovoru sa svakim čovjekom. To znaju svi koji su bili u kontaktu sa mnom, a svakodnevno sam u kontaktu s brojnim građanima širom Crne Gore.

Konkretno, sa stočarima koji izdižu na Sinjajevinu uključujući i stočare iz Bjelopavlića imao sam komunikaciju 2002. godine kada smo razgovarali, dogovorili i zajedno realizovali projekat rekonstrukcije puta od Štitarice do crkve Ružica.

Tada smo se i zajedno radovali uspješnoj realizaciji.

Sada sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da MInistarstvo odbrane i Vojska Crne Gore ulažu značajne napore u održavanje i rekonstrukciju brojnih planinskih puteva i na Sinjajevini i drugim planinama.

Vlada kroz brojne druge programe u susret potrebama i inicijativama mještana gradi i rekonstruiše brojne puteve u ruralnim područjima širom zemlje.

Dakle, Vojska na Sinjajevini radi samo ono što može biti od koristi građanima i doprinosi da se izgradnjom infrastrukture približi planina ne samo mještanima već svim građanima Crne Gore i turistima koji bi da posjete Sinjajevinu i brojne druge prelijepe planine.

Milutin Simović, potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?